Nytt decenium, Nytt år och Nya upplevelser

Då var det dags... ett nytt decenium, nytt år och nya upplevelser!
Jag ser väldigt ljust på att ta steget från 2009 till 2010. Ska bli skönt faktiskt, en nystart, nya tag!
Detta är mitt och Nellies år, att få börja om på noll.. Det är så det känns i alla fall! <3

Har en hel del nyårslöften, haha! Jag ska verkligen gör mitt yttersta för att hålla dem!!!

* Börja träna i alla fall en gång i veckan nu när Nellie fortfarande är så liten (det är ju bättre än ingenting)
* Inte äta godis på vardagarna (Detta har Carro också som löfte så vi får väl klara det tillsammans)
* Vara mer glad, le mer och tänka mer på allt bra jag har i mitt liv
* Sätta gränser och inte låta folk ta mig för givet
* Starta ett konto till Nellie där jag kommer sätta in en viss summa varje månad (sparar redan men har inget eget konto till henne och har satt in lite pengar då o då men nu ska det bli mer regelbundet)

Alla ska ju fira nyår med festande och stim, jag som är den enda i min vänskapskrets (innan Nellie föddes) som har fått barn kan inte längre delta i dem, inte än i alla fall. Man får ju anpassa allt till att man nu mer har en liten bebis att ta hänsyn till. Så jag ska fira nyår tillsammans med Carro, Julia och hennes pappa. Carros kusin, hennes kille och deras son. Alla har vi småbarn så det bli spännande att se vem som är lugnast ikväll. Det kommer gå hur bra som helst och det ska bli trevligt med god mat (kanske ett glas vin till och med) och att fira med Carro och Julia och dem andra så klart!
Tack för vi får vara med er och fira slutet av 2009 och början av 2010!!!

Hade ju inte tackat nej att åka till Thailand som min kompis och hennes kille impulsivt gjorde idag. Bokade resan igår och nu sitter dem på planet ner till Bangkok! Nej jag är inte avundsjuk, jag ska ju få stanna hemma i ursäkta språket men sviiiinkalla Sverige, lyckos mig!
Men som man brukar säga, det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder (eller något sånt är det väl man säger).

Jag ska försöka komma ihåg att ta MASSOR av bilder för att föreviga Nellies första nyår.. Jag är dock extremt dålig på att ta bilder och så men skärpning! Borde nog lägga till 3 saker på den där listan med löften så here they come...

* Bli bättre på att ta bilder på Nellie
* Komma ihåg att skriva upp alla Nellies framsteg (man tänker, äsch det kommer jag ihåg. men det gör man nog inte i all evighet)
* Börja på något "scrapbook-album" som Nellie kan ha att titta i när hon blir större

Så nu var det nog allt för i år, man kan ju inte bli bättre på ALLT under samma år. Får ju ha något kvar till 2011 också ;)

Nu ska jag nog börja förbereda och kolla busstider så jag inte kommer för sent idag.

GOTT NYTT ÅR OCH TREVLIG KVÄLL!!!

Kram från mig och Nellie!




Plaskande bad och spring på stan

Godkväll :)

Jag gav Nellie ett bad kl 21 igår, hon plaskade så mycket hon kunde, flaxade med både armar och ben hej vilt! Såg så roligt ut, ska försöka lägga upp en video, om jag inte lyckas får jag nog kontakta Darya och be om hjälp, hehe.
Sophie kom vid 22 tiden igår kväll, kl 23 somnade Nellie i vagnen och vi begav oss till Stortorget för att handla mat på MAX att ta med hem. Kl 2 gick jag & Sophie och la oss och kl 6(!!!!) vaknade Nellie åt och somnade om igen. Hon sov alltså från 23-06, well done baby girl!

Idag är Carro & Julia här, mötte upp dem kl 15. Vi gick till apoteket för jag skulle köpa näsdroppar till Nellie som har en förkyldning som vägrar försvinna.. På dagen är det lugnt men på natten är det lite jobbigt, tur de finns näsdroppar i alla fall.
Sen fick vi ränna runt en stund för jag skulle köpa skydd i hårdplast till min älskade Iphone, det fick bli ett i silvergrå-metalic. Superskönt nu slipper jag vara så rädd för att skrapa telefonen...

Nu ska jag återgå till verkligheten och vara lite social igen.
Det kommer nog ett inlägg till senare ikväll :)

Trevlig kväll!

Dagens bravader

Idag har jag städat, vattnat blommor, slängt skräp och myst med Nellie så klart :)
Men en sak är säker, dammsugning och huvudvärk fungerar inte så bra ihop.. Men det var bara att bita ihop och ge dammråttorna en omgång!
Min mamma tog ut Nellie på en promenad och frågade om en timme räckte för att jag skulle bli klar, självsäkert svarade jag att det räckte med en halvtimme. Mamma ville ändå vara ute en stund så hon sa att dem skulle vara tillbaka om en timme ändå. Jag hann dammsuga färdigt lagom till dem kom tillbaka. Tidsoptimist eller vad?! 
Jag hann med en snabbdusch innan Nellie vaknade i alla fall, alltid något.

Nellie sitter och tittar på "Du blir vad du äter", det kan ju vara bra att börja lära sig att man ska leva en nyttig livsstil i tid. Särskillt efter att hon suttit och tittat på när mamma (jag då) proppat i sig godis! haha, dubbelmoral är väl inte det jag vill lära henne direkt men det ska bli bättring på godisfronten för min del!

Sophie smsade nyss att hon skulle komma hit med godis, så bättringen med godisätandet får vi ta en annan gång, höhö.

Jag borde faktiskt bli sponstad av något företag som tillverkar värmeljus, blockljus, kronljus, konljus ja you name it. Jag förbrukar ju miljontals ljus om året! Vem älskar inte lite mysig belysning skapad av levande ljus när mörket faller? Jag borde till och med bli sponstad med en eldstad eller något sånt fint. Tycker ni inte också det? :)

Nej nu får ja sluta fantisera och återgå till min nya roliga mobil och alla roliga spel som finns på den, hihi. Gotta love it!

Bye for now




Godmorgon Solstråle...

.. i två bemärkelser! Nellie lyser alltid upp som en sol på morgonen och bränner av världens leende. Där ute lyser solen och man känner sig mer redo att möta dagen än när man möts av en grå trist himmel.

Jag hann aldrig med ett längre inlägg igår så det får bli ett förmiddagsinlägg istället.

Igår mötte jag upp min syster vid Hansa för att förlänga mitt abonnemang och därmed få en ny mobil. Jag valde mellan två olika mobiler:



Satio / Sony Ericsson

Iphone / Apple

Försäljaren rekomenderade Iphone och sa att Satio inte är en bra telefon så jag litade på honom, haha. Sen rekomenaderade han att jag skulle lägga till försäkring, 99kr/mån. Jag tvekade men när han frågade:
- Hur ser din telefon ut idag?
- Ehm den har väl en och annan spricka i skärmen.. hehe.
Han tog telefonen och pekade på lite märken och påpekade att jag förmodligen tappat telefonen på alla tänkbara sidor man kan.
Ja, det stämmer nog mycket väl. Så jag tog försäkringen också med tanke på att ingen hemförsäkring täcker sprucket glas på en Iphone. Det kostar nämligen 3000 kr att byta ett sånt!

När telefonen var avklarad tog vi en runda på hansa men jag får bara panik på alla som springer omkring på REAn så vi gick hemåt efter en snabb titt.

När vi kom hem satt jag och pillade med min telefon och min syster satt med sin laptop klistrad i knät. Hon tog dock ett bad o la ansiktsmask men jag hann aldrig det eftersom en viss bebis också kräver sin uppmärksamhet.


Idag kommer mamma upp med deras dammsugare så jag får bort dammet som samlar sig i stora drevor i varje jäkla hörn (min dammsugare suger, i en dålig bemärkelse!!!)
Sen ska jag förhoppningsvis få träffa Sophie, the workoholic of workoholics, om hon inte måste jobba över... igen!

Jag måste bli bättre på att ge Nellie magdropparna för hon blir så gnällig när jag glömmer ge dem under dagen.. Synd om henne att jag är senil redan i 21 års ålder! :( Men hon försöker alltid lägga in ett leende mellan sina små gnäll. Stackarn!

Lååångt inlägg men nu ska jag sluta skriva (Jippie tänker ni, om ni nu ens orkat läsa allt, haha)

Ha en bra dag i det fina vädret, på återseende!
<3







Snabbvisit

Hejsan!

Jag skulle skriva ett inlägg via mobilen innan (skaffade en ny idag, blev en Iphone) men det gick inte alls märker jag.
Det gick inte att skriva något i inlägget, gick bara att göra en rubrik, som publicerades på telefonen men nu finns den inte ser jag!
Får plugga intruktionsboken märker jag, hehe.

Som rubriken avslöjar är detta bara en snabbvisit. Nu ska jag återgå till att vara social och umgås med min syster och min dotter.
Längre inlägg kommer förmodligen senare ikväll/inatt.

See you later! :)

Nr 1

Då träder jag in i bloggvärden, samma dag som min dotter blir 2 månader. Så vi får fira senare idag!

Jag kommer väl först och främst att skriva av mig här. Kommer skriva om mina tankar, ilandsproblem, kärleksproblem och dagliga händelser, roliga som tråkiga. Ge er en glimt av mig, mitt liv och förhoppningsvis kommer jag sprida lite glädje då och då! Haha :)

Snart drar vi igång det nya året, då tar vi nya tag och jag har både ett och annat nyårslöfte men det kommer jag ta upp nästa gång jag skriver :)

Men åter till nuet, dagen kommer bestå av mys med min syster hela dagen. Vi kommer ta en shoppingrunda, äta god mat, lägga ansiktsmask, göra fotbad, ge massage, se på film och andra trevligheter. Ska bli rikigt skönt i alla fall!

Nu ska jag krypa ner bredvid min lilla ängel som ligger o snusar så sött i min säng. Ska bli skönt med lite sömn, känner att John Blund börjar stör sin stoft över mig med! :)

Ciao for now! Sov gott <3



Update!

Jag glömde ju tacka Carro för min fina layout som hon hjälpt mig med, även hon som drog in mig i bloggvärlden som jag så länge fantiserat om men inte vågat kliva in i. Haha :) Tack Carro!
Så jag har i alla fall EN läsare ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0