Nellie kravlar för första gången


Hej hopp!

Det är väldigt tomt här i min blogg, skriver ungefär en gång i veckan ser jag!
Jag har inte kvar den där skrivlusten som jag hade innan.
Men jag tänkte bjuda på lite bilder på Nellie i alla fall :)




















Nellie testsitter sin nya bilstol!





Ser ni någon likhet mellan denna bilden och Nellie?
Kan ni gissa vem personen på bilden är?



Idag är det äntligen sol nere i Malmö igen, vi har varit ute på en lång promenad och sen åt vi lunch tillsammans med en annan mamma och hennes son på Grafitti, super gott! :D

Nu har Nellie vaknat från sin tupplur så jag ska leka med henne lite.
Hon är inne i en jobbig period och kräver konstant uppmärksamhet och närhet så det är bara till att göra som hon vill om man inte vill höra på massa gnäll hela dagarna!
Ha det bra så hörs vi igen!


Tittut

Tänkte bara kicka in och bjuda på en liten video av Nellie.



Nya skor













Dessa skorna köpte jag igår.
(mamma fick även ett par som ej finns med på bild dock)

Total summa: 606:-


Svacka...

Jag har inte skrivit på länge nu och känner egentligen inte för att skriva något nu heller men jag tänkte bjuda på lite bilder jag inte lagt upp och så får jag ju avslöja vad som var i det där paketet jag nämnde för länge sedan om ni minns?











Där var lite bilder på min ängel, har inte tagit mycket bilder på sista tiden. Har känt mig allmänt tom och orkeslös, min energi har gått åt till helt fel/tråkiga och meningslösa saker känns det som och jag har liksom tappat gnistan lite. Behöver en paus, tänka och känna efter lite sen är jag förhoppningsvis tillbaka på fötterna igen.

Så vad var det då i paketet? Jo, detta!



Knipkulor!
Efter en graviditet och förlossning ska man knipa, knipa och knipa för att återfå muskulaturen i bäckenbotten osv. Det förbygger framtida problem med inkontinens och ska ge bättre sexliv och vem vill kissa på sig eller riskera sämre sexliv liksom? Men det är jobbigt att komma ihåg att knipa så då kan man köpa dessa, Smartballs, som ska lura musklerna att knipa av sig själva. Jag tyckte det var värt ett försök så jag beställde ett par när jag var på sexparty för någon månad sedan. Spännande tyckte jag!

Jag har testat dem en gång, jag tyckte det gjorde ganska ont att föra in den stora "klumpen" och den hamnade lite obekvämt men det var säkert jag som gjorde fel eller något. Dagen därpå fick jag min mens så ännu vet jag inte om den ger resultatet den lovar men jag ska ge den en chans till. Helt klart!


Igår var Nellie hos sin farmor och farfar. Jag var på bio och såg "Remember me" en djup, annorlunda film till en början men gud den MÅSTE ni se om ni inte sett den än! Jag skrattade, fnissade, blev irriterad och grät. Ja en bra film ska locka fram alla möjliga känslor tycker jag! Se den!!!

Hon somnade innan bion var slut så vi tyckte att hon lika gärna kunde sova där, inte lönt att väcka henne för att sen köra hem henne hålla på. Jag tog tillfället i akt och gick ut med en tjejkompis. Vi drack vin o gjorde vid oss hemma hos henne, sen drog vi till Stadt (ja pensionärstället typ) men vi har alltid kul när vi är där. Vip, kompisar med bartendern och träffar alltid roliga stammisar där!

När klockan närmade sig 2 blev vi hämtade av 3 killkompisar, de kom i en stor hummer sen åkte vi runt i stan till kl 4. Jag var så trött att jag ville.. sova på toaletten eller något. Men jag lyckades skärpa till mig och sov hemma hos Bea. Sov oroligt, känns konstigt att inte ha Nellie nära sig på nätterna. Men jag måste vänja mig så jag försöker att inte tänka så mycket på det. Vaknade flera gånger och kl 8.30 kunde jag inte riktigt somna om igen...
Så 4-5 timmars orolig sömn gjorde mig till en zombie idag.

Nu är hon hemma, eller ja hon kom hem kl 11 idag. 2 timmar tog det innan hon ens ville titta på mig, hon blir alltid så konstig när hon är ifrån mig på nätterna. Hon ignorerar mig som sagt i 2 timmar sen mjuknar hon upp och blir sedan sitt normala glada jag igen.. Någon som vet varför?!!

Nu borde jag hoppa i säng och försöka få lite sömn innan sessan vaknar igen och ska ha mat. Sov så gott och jag hoppas skrivsuget kommer tillbaka snart som sagt.
Men vill inte lova något.
Kram

(jag vet inte varför texten blivit rosa helt plötsligt..
någon som vet varför? haha)


Bloggtorka!!

Suget att blogga kommer och går i perioder hos mig känner jag. Det försvinner så fort jag varit datorfri mer än 48 timmar.. Det har gått en vecka sedan jag skrev och det har hänt en hel del sedan sist! Tiden flyger iväg och jag hinner knappt med själv.

Nellie var på 6 månades kontroll, hon är 65cm och väger 8130 g.

Idag somnade hon 18.20 vilket är tidigare än vanligt så jag ser framför mig hur hon kommer vakna mitt i natten och vara superpigg! Därför ligger även jag i sängen nu, tidigare än vanligt för min del men det ska bli skönt att sova när jag väl kommer till ro. Hoppas det blir snart!

Imorgon ska jag slänga in lite bilder här och jag ska försöka minnas veckan som gått lite kortfattat. Jag minns visserligen knappt gårdagen, men det blir nog bra.

Nej nu blir det sömn så hörs vi imorgon om jag inte känner mig helt anti datorn!

Godnatt!


RSS 2.0