Mina Ullared-köp

Vad kan man få på Ullared för 2500:- då undrar ni,
detta var i alla fall vad jag köpte:


Våtservetter 72st 9:-/pack, Tvättlappar 200st 20:- & Mam trainer 40:-


Samma flaska som på förra bilden,
Tandborste (till kommande tänder när det nu bli, haha) 20:-


Body (fin till sommaren) 30:-



En body & en klänning till Nellie 40:- / 80:-



Strumpbyxor 15:- st & Strumpor 17:-/ pack



Hårfärg 70:- st, Schampoo 17:-, Balsam 23:-, Anstiktskräm 65:-,
Ansiktsrengörning 3 in 1 40:- & Sköljmedel 30:-


Diadem 10:-, Hårsnoddar 7:-, Hårnålar 6:-, Pincetter(2st) 5:-/st,
Lösögonfransar 30:-, Kajal 8:-, Puder 36:-/st, Bronzingpuder 30:-,
Ögonskuggsborstar 6/11:- & Ögonbryns-/Underfranspenna 25:-


En stor väska är alltid bra att ha 150:-


En liten väska att ha när man ska upp i stan eller så 50:-


2 skärp till midjan 30:-/st


Demin Leggings 120:-
(hög midja med dragkedja på sidan och på vristerna)


Mysig hoodtröja/cardigan 120:-


Tunika 120:- (köpte likadan till min mamma också)


Linne/Klänning 130:- (fin till jeans)


"Jacka" (kort) 140:- (får se om jag eller någon syster ska ha den)


Långa linne 30:- st (köpte 4 vita och 2 svarta till mina systrar)


Kavaj (kort) 190:-


Vårjacka 300:-


Stora värmeljus 12 pack 20:- & Små värmeljus 100 pack 30:-

Ja detta var vad jag handlade plus gummihandskar man har när man färgar håret hemma som sitter bättre än de hemska gigantiska man får med i förpackningen. Kläderna är finare på mig än liggandes på marken så klart men jag orkade inte ta av och på allt och samtidigt ta en bild själv med min Iphone för det är svårt nog ändå. Men jag kanske kan lägga upp bild längre fram när jag har något av detta på mig så får ni se hur det ser ut på också. Det kanske inte var superbilligt men jag är ändå nöjd och det känns skönt med lite nya kläder i garderoben. Hoppas kläderna jag köpte till mamma och systrarna också passar, för det är svårt att handla till andra.

Nu är det snart 2 timmar sedan pappa åkte tillbaka för att jobba och jag måste göra iordning mig för jag och Nellie ska gå till Triangeln och hälsa på min mamma som kommit hem från London där hon varit med sitt jobb. Så nu får jag skynda mig!

Ha det bra idag!
Kram


Godmorgon!

Vi har sovit gott inatt även om Nellie vaknat flera flera gånger. Nu är vi pigga och glada, nöjda med gårdagen och ser fram emot en dag med massor "viktiga" saker att ta tag i. Haha, viktiga kanske man inte ska kalla det, mer nödvändiga. Som att panta alla flaskor som tar plats, städa här hemma, dammsuga, svabba golvet, bädda rent, damma av, gå igenom alla inköp från igår, handla hem lite mat och dryck då det nästan ekar i kylskåp och skafferi. Ska även lägga upp bilder på allt jag köpt.

Min pappa kommer hit straxt innan 11 och vi ska äta god frukost tillsammans.
Sen ska jag ta tag i denna dagen.

Ha en bra morgon så hörs vi om nån timme!

Kram


Ullared

Idag är det Nellies 5 månaders dag och den spenderade vi på Ullared
Nu är vi nyss hemkommna därifrån, har varit en lång, stressig men rolig dag!
Handlade en hel del och är numer 2500:- fattigare,
vad jag köpte får ni se imorgon.
Minns knappt själv vad jag köpt och är för trött för att se efter,
nu blir det alvedon, näsdroppar och sängen!



Tack för en underbar dag Carro och Daniella!

Hörs imorgon, sov gott allihopa!


Just det!

Imorgon eller idag kanske man ska säga, ska vi till Ullared med Carro!


All in one

Nej det blev inga updates som jag tänkt så jag tar allt i ett.
 
Efter att Nellie blivit hämtad gjorde jag mig i ordning och begav mig till Entré för att möta upp Petra, vi gick runt i butikerna och provade ett och annat plagg. Vi tog vars en smoothie på Red Fellas och åt sen på Burger King, åt 4 chicken nuggets + 4 king wings.

Kl 16 var vi hemma hos mig igen och Nellie kom också hem. Från 11-16 var hon hos sin pappa och allt hade gått bra. Jag, Petra och Nellie gick till Malmborgs för att handla mat, det blev fiskgratäng. Sophie (barnvakten) kom hit kl 20 och Nellie hade redan somnat. Självklart vaknar hon precis när vi ska gå till Emma så jag får lägga mig hos henne i sängen till hon somnar igen så jag och Petra kan smyga iväg. Vi var på festen vid 20.30 i alla fall, det kändes lite underligt om jag ska vara ärlig. Det var ju ett tag sedan sist! Jag drack ingenting men det var skönt att bara umgås med folk i ens egen ålder utan en bebis i närheten. Jag smsade Sophie kl 22.30 och då var Nellie vaken och lite ledsen. Hon är mammig nu som jag sagt tidigare, tror jag ska försöka ge henne mer ersättning så hon vänjer sig vid att inte ligga vid bröstet hela tiden. Kl 23 bestämde jag och Petra att vi skulle gå hemåt, ingen av oss drack och båda var trötta. Plus att jag saknade Nellie lite och ville inte hon skulle vara ledsen.

Så i 2,5 timmar fick jag vara på festen och det gav mig massor med energi!
Tack Sophie min älskling för att du tog Nellie!


Update

Nu är Nellie hämtad och det är lika vemodigt varje gång...
Jag får nästan lite panik aktig känsla som jag gör allt för att trycka bort,
sen kastar jag nästan iväg henne och tänker: Ta henne snabbt innan jag ångrar mig.
Det är nog lite försvarsmekanism, jag kan liksom inte säga hejdå till henne riktigt. Står inte och pussar på henne och sånt för då vet jag att det bara blir jobbigare. Lättare att stänga av, blunda och att dem bara går. Låter kanske konstigt men det är i alla fall lättast för mig så. Hade nog gråtit en skvätt annars och jag vill inte att Nellie ska förknippa avsked med något jobbigt, hon ska känna sig trygg med olika människor i min omgivning. Finns väl inga rätt och fel så man kan bara hoppas att det blir bra till slut.
Det är i alla fall min önskan!


Tråkväder

Igår var det helt underbart väder, man kunde gå runt i kortärmat utan att frysa en sekund. Somliga gick till och med i jeans-shorts på stan (lite tidigt kanske men det var ju varmt så). Så vaknar man idag till regn, jaha?! Jag vill ha sol och värme.

Idag ska Nellie till sin pappa, han ska hämta henne kl 11 och kommer sen ha henne till 15-16 ungefär, lite beroende på hur det går. Jag tänkte gå på stan igen i solen men nähä, det ville inte vädret tydligen. Får se om Petra kan tänka sig att gå med bort på Entré.

Ikväll är jag bjuden på spel-, vin- och ölkväll hemma hos Emma som nyss flyttat in i ett litet "kollektiv". Så jag tänkte faktiskt gå dit, sen får man se hur det går. Min kompis Sophie ville passa Nellie och hon har barnvanan inne. Hon var aupair i Milano i 6 månader, eller var det mer? Anyhow, hon hade väldigt stort ansvar och tog hand om en pojke på 2 år och en flicka som bara va någon månad när hon kom dit. Så hon har haft hand om en 5 månaders bebis innan, känns tryggt.

Får hoppas Nellie är medgörlig idag och inte så mammig som igår. Sophie var här och jag tyckte hon kunde ge Nellie ersättningen och öva men det ville inte Nellie! Hon vägrade flaskan men när jag tog henne så gick det bra. Jag får kanske natta henne och gå till festen sen annars, den ligger bara en gata bort så det går snabbt att ta sig dit och hem. Skönt om det skulle behövas!

Det blir många timmar utan min lilla ängel idag, men det känns som jag lika gärna kan börja vänja mig redan för det kommer bli mer och mer ju äldre hon blir. Såg reklam för något svenskt realityprogram där ett par åkte ifrån sin 5 månaders dotter för att delta i en tävling som skulle pågå i 10 veckor, så mina fjuttiga timmar idag är ju ingenting i jämförelse med dem. Deras barn kommer ju inte känna igen dem sen när de kommer hem från inspelningen, det måste vara en hemsk upplevelse. Hade aldrig klarat de!

Ska bli spännande att se hur vi hanterar det både jag och Nellie, det är säkert jag som kommer må sämst och sakna henne mer än hon kommer sakna mig. Hon kanske inte ens kommer märka att jag inte är där. Vi får helt enkelt se. När vi är ensamma hemma kan jag oftast inte gå ut ur rummet utan att hon börjar hyperventilera men om någon annan är hos henne brukar det gå bättre i alla fall, hon är lite sällskapssjuk.

Nu kanske jag ska ta tag i mig och göra något vettigt, mysa med Nellie lite innan hon ska iväg! Vi hörs lite senare och jag uppdaterar er om hur det går lite senare.

Ha en bra dag trots det trista vädret.
Filmkväll med massa godis hade inte varit en dum idé :)


Neeeej inte det också!

Fan, jag ville att Claudia skulle vinna ju.
Jag röstade till och med på henne...

Tycker Cecilia är för på Mattias och han har tjej.
Så jag är lite anti dem, Mattias dansar ju bra och så men nä..
Typiskt, alla tjejer som är kära i Mattias,
(Carro *host*), som har röstat säkert.
Haha, nu ska jag sova bara för det!!!

Godnatt!


Men ååååh!

Varför var det inget "Solsidan" idag?! *gråter lite*

(nellie sover fortfarande, snyftar till ibland)


Ännu en underbar dag!

Denna dagen har också varit superbra, mysig och rolig.

Mötte upp Sophie och hennes pappa för en lunch, det blev Café 2000 och sallad.


Pastasallad med räkor, crabsticks, gurka, majs, fetaost och oliver.


Vi åt salladen ute i solen, man får passa på att njuta!


Nellie i sina nya vårkläder


Min lilla älskling, mitt livs kärlek
Vi gick i stan frå 12.30-19. Jag gick dessutom till och från stan vilket tar
ca 30 minuter sammanlagt. I dessa skorna!



Det gör jag nog inte om på ett bra tag.

Kollar på Let's Dance nu och vilar mina fötter. Hade inte suttit fel med fotbad, helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Får hålla till godo tills vi ska iväg på vår spavinst med jobb, undrar när det blir av. Får kolla med chefen.

Nu ska jag återgå till tvtittandet. Ha en mysig kväll! 



Nellie somnade för ett tag sedan, vaknade i panik och bara gallskrek. Jag fick henne att somna men hon vaknade igen ännu mer hysterisk. Har hoppat runt med henne i lägenheten för det verkade som om hon hade magknip. Det fungerade men då och då skrek hon rakt ut igen. Jag la henne i soffan på rygg och vevade med hennes ben och hon somnade när jag gjorde så. Nu ligger hon bredvid mig och sover. Stackaren, man känner sig så maktlös när hon blir så ledsen. Man hör verkligen skillnad på hennes skrik om det bara är uppmärksamhets-skrik eller jag-mår-dåligt-skrik. Får hoppas hon inte får så mer ikväll eller inatt. Hon behöver sova, det har varit en lång dag med mycket intryck kan jag tänka mig. Kanske för mycket...


Tycker inte om när du är ledsen min ängel, önskar du alltid kunde vara så här glad :)


Vilken underbar dag!!

Kom hem för ca en timme sedan. Har haft en riktigt bra, mysig och underbar dag!

Nellie fick sprutorna som sagt, hon sa ingenting vid första sprutan, när hon fick den andra blev hon lite ledsen en kort stund men började sen leka med clownen jag höll framför henne så hon klarade det jättebra. Jag trodde hon skulle bli kinkig men hon har skrattat mycket mer än hon gör normalt och hon har varit väldigt snäll och lugn.

Det blev ingen sushilunch utan vi åt på Mando, Laxpasta med hummersås. Supergott!



Vädret idag var fantastiskt här i Malmö. Det kändes som sommar och jag gick utan jacka hela dagen och var ändå jättevarm! Vi tog en runda i stan och tittade i lite affärer efter lunchen. Elin skulle vaxa sig kl 15 så då gick jag och Nellie hemåt igen.

Kl 17 kom Nellies pappa och hämtade henne, jag gick upp till Bea (grannen) och vi åkte runt lite här och var i hennes nya bil, lyssnade på musik och snackade som vi alltid gjorde förr innan jag fick Nellie. Nostalgi! Vi köpte med oss mat hem och hämtade upp Nellie kl 19.30. Nellie busade med Beas hund Benzo och hon verkligen älskar honom, så fort hon ser honom skrattar hon. Det är så sött!






Efter maten och lite tv-tittande gick vi ner till oss, Nellie var väldigt trött men skulle ändå le och skratta för att en sekund senare gnugga sig i ögonen och gnälla lite utmattat. Så nu sover hon i sin säng och jag kollar på Lyxfällan. Det är hemskt att se hur folk förgör sig själva ekonomiskt. Sjukt att systemet inte säger ifrån tidigare. De har ju lån upp över öronen och får bara påminnelser och mer skulder men inget händer?

Nå ja, nu ska jag hoppa i säng jag med och vi hoppas att Nellie vill sova längre perioder inatt och att jag orkar lägga tillbaka henne i egen säng!

Godnatt och dröm sött!


På utgång

Vi ska straxt kliva ut i solen och gå mot bvc, idag är det dags för Nellies 5 månaders vaccination. Känner på mig att hon kommer bli jätteledsen och sen bli lite kinkig efteråt. Får se hur det går, håll tummarna!

Sen ska vi möta upp Elin för lite Sushilunch och umgås lite.
Är väldigt sugen på en glass, tänk att få sitta i solen med en Magnus Mandel.
Åhh typiskt att man inte är smal av naturen, haha!

Vi hörs sen, ha en underbar dag!!!
Kram


Råd?!

Sa nog inte det igår men när jag var inne på H&M igår så slog jag till och köpte en klänning och ett par skor. Det är inget jag kanske skulle ta på mig till vardags men tanken var ju att handla något till nästa veckas utekväll.
Så jag tänkte fråga ER vad NI tycker? Is it two keepers?









Vet liksom inte om spetsen på klänningen matchar mina fläbboarmar...
(Pris för detta 650:-)


Är SÅ shoppingsugen!

Idag var jag och Danni uppe i stan. Jag ville leta efter ett par snygga skor med hög klack och en klänning eller något fint att ha till 1 april då jag ska ut med Carro och hennes vänner. Man vill ju slå på stort när man väl ska ut, det är ju mer än ett år sedan sist så jag börjar redan få smått panik och har ett enormt fjärilskrig i magen. Kroppen liksom sprudlar av bubblor likt ett glas champange. Hoppas allt går bra med Nellie så jag bara kan ha kul och njuta av en trevlig kväll! Längtar efter att få vara vuxen men utan ansvar;)

Jag är så galet sugen på en ny garderob, nya kläder, nya skor. Ser fram emot våren och sommaren! Är så trött på hela alla mina kläder nu, kanske borde sälja allt som är användbart och bara köpa massa nytt... Har tittar runt på nätet, Nelly.com, HM, Asos m.m. och fyller shopping-korgar/-bags fulla med allt jag vill ha. Inser dock ganska snabbt att jag inte kommer kunna köpa allt jag vill ha. Jag har faktiskt aldrig handlat kläder över internet eller via katalog (om man bortser från när jag var typ 10 år och fick peka ut vad jag ville ha i HM katalogen mamma beställde från). Jag har liksom aldrig vågat. Tänk om det inte passar eller inte är så snyggt som man hoppas, då måste man skicka tillbaka och krångla massa. Eller det kanske inte är så jobbigt? Vad vet jag?

Att beställa eller inte beställa, det är frågan...
Och hur väljer man VILKET man ska beställa hem av allt man vill ha i så fall?!


Nellie bjuder på lite skratt


I'm back

Har haft en väldigt lång datorpaus, inte suttit framför en dator sedan i torsdags förmiddag och bloggade för en vecka sedan så jag får väl uppdatera er lite om vad som hänt i mitt liv under den gågna veckan. Ska försöka att inte babbla så mycket.

18/3 - Åkte hem till min mamma på middag och bestämde mig för att sova där då både mamma och min styvpappa hade semester förra veckan. De håller på att rensa i sitt hus som de ska sälja så jag hjälpte dem att inse att man inte kan spara allt skit i 10 år och inte använda det. Då är det nog lika bra att man slänger det!

19/3 - Fredagsmys, valde att stanna kvar hemma hos min mamma. Tog en promenad med Nellie i vagnen och åt god mat på kvällen. Självklart kollade vi på Let's Dance, mamma hade handlat hem godis till kvällen men jag klarade stå emot trots att de skickade skålen till mig 2 gånger. Jag valde att inte ens titta på godiset.

20/3 - Nellies pappa kom hem från USA på fredagen så han ville mysa med Nellie. Vi lämnade henne och åkte sen till Stadion Mässan där Cassandra (min lillasyster) hade en utställning med skolan och andra skolor i hela skåne.

(UF - Ung Företag, de läser om företagsekonomi och ska starta ett företag och allt vad det innebär. Så alla ställde upp montrar med sitt företag, sålde sina produkter och gjorde reklam för sig. Det fanns allt från speciella klädnypor till strumpor för att inte tappa bort och behöva leta par till ett glasunderlägg där man kan testa om drinken innehåller droger. De höll på att utforma en drogpinne istället för underlägg men hade inte lyckats få det färdigt i tid. Jag köpte ett underlägg för att sponsra deras arbete lite,
10 kr kostade den och det kan man ju leva med, haha.)

Efter vi gått på mässan en stund (jag, mamma, magnus och rebecca) åkte vi till Entré och åt Indiskt innan vi åkte och hämtade Nellie. Då hade hon varit hos sin pappa i 3 timmar och allt hade gått jättebra så det var skönt.

21/3 - Min storasyster hade 30års kalas på min brors restaurang i Höllviken, det bjöds på Italiensk Buffé och alla i släkten kom, trevligt! Efter kalaset åkte jag och Nellie hem till oss. Borta bra men hemma bäst! Det var skönt och lugnt att komma hem. Vi är ju trots allt 5 vuxna och Nellie när jag är hos mamma så det är fullt ös hela tiden då.

22/3 - (Min systers riktiga födelsedag, men vi har ju redan firat henne) Mammaträff hemma hos Darya, hon hade gjort pannkakor och vi spelade lite Wii Fit. Alla utom Paula och Elise kom, inte alltid alla kan träffas samtidigt men nu var vi ju nästan där. Jag och Nellie blev hämtade av Danni och Lando och tog sen en promenad hem som tog ca 30-40 minuter. Skönt med frisk luft och solen var ju framme och värmde.

23/3 - Igår tog vi det lugnt på morgonen, Nellie var lugn och på myshumör så jag njöt av att göra ingenting och bara krama och pussa på henne. Men kl 12 tog vi tag i oss, jag duschade, klädde på oss och sen tog vi vagnen vid 14.30 och gick mot Pildammarna/ UMAS. Det är ju Babysim på tisdagar kl 16. Jag skulle vara snäll och ge bröd till fåglarna men dem attackerade mig och vagnen, värst var när 3 stora gäss kom flygande och väsande mot mig, då kastade jag hela brödskivor mot dem men dem bara duckade och fortsatte gå mot oss. Jag slet åt mig vagnen och sprang bokstavligen därifrån, skrikande inom mig. Måste sett extremt roligt ut för dem som såg mig helt panikslagen. Anyway, efter babysimmet åkte vi med Danni och Lando i bilen, köpte kebab och gick upp till mig. De stannade bara en stund för sen skulle Danni på HLR- kurs. Jag och Nellie gick upp till grannen och tittade på "Halv åtta hos mig". 

24/3 - Idag blir det en runda på stan, ska möta upp några mammor och gå en sväng. Jag ska försöka springa in och kolla lite i någon affär när vi ändå är där uppe. Men det blir nog lite mer motionspromenad till att börja med. Sen ska vi äta lunch på Casa Mia, mums. Ikväll kommer Petra hit på middag efter sin praktik.

Well, det blev en hel del text ändå!

Nu ska jag försöka göra mig i ordning utan att väcka Nellie som sover i mitt knä.
Vi hörs kanske senare igen!
Ha en fantastisk dag!


Magknip eller närhetsbehov?

Nellie somnade 19.40 ungefär, sen vaknade hon 20.20.
Jag tog upp henne efter två försök att få henne att lugna ner sig i sin säng och hon somnade 20.40 så jag lade ner henne i sängen. Det gick väl 10-20 minter så vaknade hon igen. Jag tog upp henne direkt och la henne på min mage, gungade henne och shyshade. Efter en stund somnade hon och jag la ner henne en tredje gång. Nu har hon sovit en stund utan att vakna så jag hoppas hon sover bättre nu. Gör så ont i hjärtat när hon blir så ledsen, vet inte om hon fick ont i magen eller vad det kan vara. Hon har varit lite mammig idag och velat vara hos mig och hålla i mig hela dagen. Får hålla tummarna för natten.


Håll i hatten

Idag har jag lagat mat till mig själv, det är INTE kul men jag gjorde det ändå. Blir roligare sen när Nellie kan äta samma mat som jag men utan saltet. Idag fick hon bara smaka en sked potatis för när hon ser att man äter sitter hon och uhmuhmuhmar sidan om för hon vill smaka. Det är så sött, dem utvecklas för fort de små.



Igår var jag sjukt godis sugen, idag är jag sjukt godis sugen och har varit hela dagen. Men det är lika bra att inse, syndar jag en liten minigång med lite godis kommer jag vara fast i godisberoendet igen! Det är bara till att bita ihop, slå sig på fingrarna och tänka på något annat varje gång man känner sötsuget. Så idag blir det:



Ja, kan ni gissa vad jag ska äta?

Nellie sover i sin säng nu, redan kl 19 började hon visa att hon ville sova. Har man henne i knät med ryggen mot sig så vänder hon sig bakåt och för ansiktet mot ens bröst och gnäller lite. Så gör hon om och om igen. Jag lyckades distrahera henne till 19.30.
Gav henne en flaska ersättning, det blev ingen gröt idag. Men nu nannar hon gott!

Nu ska jag göra ordning tillbehör till bilden ovan, lägga mig i soffan
och glo på tv. Efterlyst ska handla om Malmö ikväll.
Spännande.

Trevlig kväll


Dagens lunch

Idag blev det hemmalagad morotspuré till Nellie.
Vanligtvis brukar vi inte kladda så mycket, varken jag eller Nellie är fan av kladd.
Idag orkade jag inte bry mig och hon försökte torka bort det men det blev bara värre och till slut gav även hon upp verkade det som för sen lekte hon mest med skeden och skålen.









Tack för maten!

dags för ett bad nu?


-

Undrar om Nellie går med på att jag tar en svängom med Johnny Depp?
- dammsugarem alltså.


Igår..

gick jag upp tidigt för att slänga in tvätten i maskinen sen blev det gröt till både mig och Nellie. Min frukost består antingen av en skål Kellogs special K red berries eller en tallrik havregrynsgröt med katrinplommon klippta i bitar för att få lite godare smak. Så det blev havregryn igår och Nellie fick ½ dl banangröt som hon älskar. Var klar med tvätten när min pappa kom hit vid 11.30. Hoppade in i duschen och vi tog sen en promenad mot Entré för att gå på Swedbank och öppna ett konto till Nellie. Det blev ett fondkonto, Kaptialförsäkning. Där kommer jag sätta in en fast summa varje månad och sätta in pengar hon fått i doppresent, får i födelsedagspresent och etc. Känns skönt att ha kommit ïgång med det och har det på autogiro också.

Efter mötet på banken gick vi in på Entré för lite Indisk lunch, Chicken Tikka Masala, mumsigt. Var inne en snabb sväng på jobb och sa hej också sen begav vi oss hem igen för att packa och byta om inför Babysim.

Väntade på Danni och hennes man och vi var lite stressade, i alla fall jag och Danni. Snabbt in och byta om men vi blev fundersamma när inga andra mammor bytte om, där var ett gäng men de klädde på sig vanliga kläder och var redan blöta i håret. Vi gick in till bassängen när vi bytt om och där stod två ledare vid bassängkanten, men inga andra mammor. "Är det bara vi eller har vi tagit fel tid" tänkte vi då.
Mycket riktigt var det bara vi två som var anmälda till den gruppen. Om vi vill kan vi börja i gruppen efter oss, där var 5 st anmälda eller så kan vi gå kvar i vår egen minigrupp. Så det ska vi fundera på till nästa gång.

Utvärdering av Babysim - Poolen var ganska liten, den hade 3 djup 130 cm, 150 cm och 170 cm. Jag är bara 160 cm och Danni är väl 165 så vi får ju hålla oss till 130 djupet. Den delen var mycket liten så om vi då ska vara 7 st i bassängen tror jag det blir väldigt trångt... Så får se hur vi gör med den saken.
Ledarna var snälla och lugna, vi sjöng några små sånger med rörelser till. Nellie tyckte det var roligt och skrattade i början.
Vi var i vattnet i 20 minuter ungefär nu första gången för att det inte skulle bli för mycket för de små. När jag och Carro var och badade själva med Nellie och Julia var vi i vattnet i en timme, hmm.32 gradigt vatten, skönt! 990 :- för 9 ggr.
Ger det ett Godkänt än så länge, får hoppas det blir bättre med tiden.
(Dannis man tog bilder så jag hoppas där är några man kan lägga upp sen)

Efter simningen åkte vi mot mitt hem och åt på La trattoria tillsammans,
det blev en supergod Pasta Carbonara.

När vi kom hem började jag få ont i huvudet, sen kom illamående, mer huvudvärk, ont i nacken, ont i öronen. Nellie var gnällig och verkade må illa hon också. Hon andades konstigt och man hörde hur det körde i magen på henne. Jag tog två alvedon och gjorde sen henne redo för läggdags. Kl 20 gick vi och la oss och idag gick vi upp kl 06.30. Nellie var pigg, jag kunde sovit någon timme till. Jag drömde att Nellie hade börjat krypa, men det dröjer nog ett tag tills den dagen kommer.





Bara så ni vet tog detta mer än 1 timme att skriva,
det blir så när man har barn. Haha :)



Sleeping Beauty

Då har Nellie somnat för natten, hon åt gröt vid 18.30, fick ett litet bad efteråt och sen tog jag på henne pyjamas. Redo för läggdags. Jag tänkte vara smart och ge henne en flaska ersättning när hon låg i sin säng så hon kunde somna där, men det ville så klart inte hon. Jag tog upp henne i min famn och försökte med nappen, hon blev bara arg så jag satte henne upp i mitt knä. Ser hur ögonlocken är tunga och hon somnar, sittande, jag håller bara henne bakom ryggen med handen. Sen tappar hon huvudet som man gör själv när man somnar sittande och vaknar så klart igen. Hon måste vara trött tänkte jag så jag ställde mig upp och vyssjade henne och efter en liten stund somnade hon.
Nu ligger hon i sin säng och sover gott.

Hon börjar bli duktig på att sova i sin säng nu, jag försöker lära henne att somna utan att ligga vid bröstet och snutta. Lite mer övning sen kanske någon annan än jag också kan få henne att somna. Det krävs ju om jag ska kunna gå ut med min syster och hennes kompisar den 27 mars och med Carro och hennes vänner den 1 april. Så öva öva öva. Får nog ha en övernattningstest hos både hennes mormor och hennes morfar. De är nämligen tänkte som babysitters. Min pappa är först på tur den 27 mars.

Nu ska jag kolla lite på tv och sen ska även jag hoppa i säng,
tvätta kl 7 imorgon så det blir till att ställa klockan för säkerhets skull.


kan själv


Mammadag

Tjena hej!

Idag har vi haft vår mammadag som vanligt, den infaller ju varje måndag. Idag var det bara jag, Danni & Tina men trevligt ändå så klart. Vi saknade er andra dock!
Vi började träffen med lite Mammajympa kl 10, skönt att röra på fläsket lite, höhö. Sen begav vi oss upp i stan för att äta lunch, det blev en varm macka för min del av surdegsbröd med kyckling, pesto, mozarella och soltorkade tomater. Mumsens! Tina satsade på en laxbagel och Danni tog en kycklingmacka med curry. Vi satt ute, i solen, njöt av mackorna och varm dricka. Barnen sov i sina vagnar och det kändes så skönt, hoppas våren kommer nu så det inte kommer mer snö. Sen strosade vi runt lite och gick in på Triangeln för att kolla lite barnaffärer.

Kom hem för en stund sedan, Nellie sover ute i vagnen.
Imorgon börjar vi på Babysim, ska bli spännande. Vi har ju redan varit och dykt själva men det ska bli kul. Ska även timm banken och öppna ett konto till Nellie, ska förmodligen köpa fonder, får se vad det bli. Men först av allt imorgon ska jag tvätta, kl 7-12, härlig tid men det enda som fanns när jag bokade för 2 veckor sedan. Det är det sämsta med att bo i lägenhet, att man har så lång kö i tvättstugan. Trist.

Har även avslutat mitt träningskort på 24 Seven då jag tränar mer på Friskis&Svettis. Har 24 Seven på autogiro, har betalt 199 kr/månaden men kanske tränat 2-3 gånger det senate året, förstår ni hur onödigt det är då?!

Nu ska jag plocka undan lite innan Nellie vaknar och stökar till igen.
Later


Snabbis

I torsdags åkte vi hem till Carro & Julia, var hos dem kl 13.
Vi dansade Zumba, dansmatta, kollade på Vampire Diaries (stavning?), Criminal Minds och när det var slut kollade vi på Saw VI. Så vi hann med en del. Therese och Melvin kom också förbi en sväng och Julias pappa kom med pizza till oss. Vi tyckte vi kunde unna oss det efter all dans igår och jag har dessutom inte ätit godis på en vecka. Heja heja kämpa på. Idag har vi varit ute en sväng och spanat in tomma lägenheter här ute. Finns väldigt många.

Dagen därpå åkte vi hem till min mamma och kollade på Lets Dance med dem.
På lördagen var det vi på 3års-kalas för mitt kusinbarn Linus i höllviken. Efteråt följde vi med mamma hem, min syster, hennes dotter och hennes kille kom också på Tacos och Melodifestival. Jag och Nellie åkte hem vid 22, det blev för mycket för Nellie och hon blev jätteledsen för hon blev väckt varje gång hon somnade in.

För övrigt har jag klarat mig väldigt bra från allt godis och gott hela helgen! Jag åt visserligen en liten kanelbulle och en tårtbit på kalaset men det var mest för att inte vara otrevlig. Men jag är inte alls lika sugen längre vilket underlättar mycket. Jag fick till och med Nellies godispåse (alla barn fick en) men jag rörde den inte, lämnade den hemma hos mamma igår när jag åkte hem. Bra jobbat!

Tänkte lägga upp lite bilder, har tyvärr inga från helgen förutom en på Nellie och Julia. De andra är på Nellie i sin dopklänning bara.












(på de flesta bilderna bet hon i klänningen, haha)





Natten

20.40 - Nellie sover i sin säng
00.00 - Nellie vaknar, jag ger henne ersättning och lägger ner henne i sin säng
02.00 - Nellie vaknar, ammar henne och lägger tillbaka henne i sin säng
04.00 - Nellie vaknar igen, jag ammar henne och lägger tillbaka henne i sängen.
06.00 - Nellie vaknar IGEN likt en inställd klocka varannan timme, nu tar jag henne och lägger henne hos mig och somnar om.
07.30 - Ännu en gång vaknar hon men nu håller jag bara om henne så somnar vi igen.
08.30 - Nu rör hon på sig så jag vaknar, hon sover vidare 30 minuter men jag går upp.

Ja där var vår natt, det gick bra att lägga henne i sin säng men hon vaknade ju stup i kvarten, jag är ändå inte så trött idag så jag är nöjd.

Later


Weyhey!

Tredje natten i rad som Nellie sover i sin säng.

Idag gav jag henne gröt kl 19, sen fick hon ett bad och 150 ml ersättning kl 20.20 ungefär. Hon somnade inte direkt men hon tog nappen efter hon ätit ersättningen. Underbart, på väg åt rätt håll. Jag la henne i sängen en stund och tog upp henne när hon började tröttna, gick runt med henne och försökte med nappen. Hon ville inte ta den och blev bara mer och mer arg tills jag kom ut i hallen, då blev hon helt tyst och somnade. Jag la ner henne i sin säng och hon sover där nu. Ska bli spännande att se hur länge hon kan sova nu när hon ätit så pass mycket och gröten borde ju mätta extra mycket också. Mina bröst håller på att explodera, mitt vänstra är värst, knutar överallt. Jag lyckas inte klämma ut mjölken heller, hittar ingen bra teknik, gör bara ont och så kommer det några droppar. Kanske borde investera i en sån bröstpump...

Well, håll tummarna för oss ikväll!
Vi hörs imorgon, dröm sött!


Så blev natten och Mamma Yogan

Igår somnade Nellie 22.30 så det var inte länge vi behövde leka för att trötta ut henne. Hon somnade i min famn och jag la ner henne i sin säng, hon vaknde så klart så jag tog upp henne. Släkte ljusen och stängde av tvn och satte mig i sängen med henne. La henne till bröstet och hon somnade igen, ännu en gång la jag ner henne i sin säng och nu gick det minsann. Yey! Hon sov vidare och vaknade kl 2. Jag gjorde en flaska ersättning, hon åt 100 ml och somnade i sin säng. Jag hann bli lite pigg eftersom jag fick springa upp och stå vid hennes säng och hålla flasken men somnade om ganska snabbt ändå. Sen vaknade hon kl 4 igen och då orkade jag inte göra en flaska så jag tog upp henne och la henne i min säng. Vi somnade och sen vaknade hon kl 6 och sen kl 7.30 igen.
Skulle bli glad om hon sov lite längre perioder och att jag inte gett vika och lagt henne hos mig men som sagt så får vi ta lite i taget och jag är ändå helt okej nöjd!

Kl 9.20 tog vi bussen mot Johanneslust för att gå på Mamma Yoga på Friskis & Svettis med Danni & Lando. Nellie skulle egentligen somnat på vägen men det ville hon så klart inte, så hon var vaken och småkinkig under yogan men fy för vad skönt det var att sträcka ut kroppen och göra lite yogaövningar. Där var en kvinna som fungerade som "barnunderhållare" under hela passet, hon är där varje gång och om något barn gnäller går hon dit och viftar med någon leksak, pratar med dem eller så tar hon upp dem en stund. Det var rätt skönt för man kunde mer fokusera på träningen än om man själv ska studsa fram och tillbaka som en studsboll. Jag fick ändå ta Nellie och ge henne mat mitt i så det var lite synd men nästa gång ska jag försöka att lägga upp det lite bättre så Nellie sover när det är dags för träningen. Yogan kommer besökas igen helt klart.

Sen åkte vi upp till stan för en promenad och lunch, det var extremt kallt så efter att vi gått en stund bestämde vi att vi skulle gå direkt till Café 2000 (igen, vi var där i förrgår också). När vi kommer dit är där fullt med folk och inte en plats ledig, så vi får gå vidare och bestämmer oss för att äta på Lotus så det var bara till att gå tillbaka där vi startade. Stelfrusna och svinhungriga var vi när vi äntligen kom fram och njöt av den goda maten. Det var jättegott med Asiatisk Buffé precis vad jag var sugen på. Varm god mat!

Nellie sover i min säng och jag sitter här, godissugen som tusan men jag har bestämt mig, nu får det vara nog! Nu måste jag skärpa mig! Kan inte äta godis och annat gott varje dag. Någon måtta får det va. Det var tufft att gå förbi godis-sektionen i affären igår när vi storhandlade. Jag stannade och tittade på godiset flera gånger men klarade av att styra bort tankarna och gå vidare. Visst ångrar man sig att man inte köpte något när man sitter här och känner suget men det blir bättre med tiden! Hoppas jag!



Seg dag

Hon somnade ju till slut i sin säng igår, dock sov hon bara 2,5 timmar sen sov hon hos mig efter det, men hon sov trots allt i SIN säng som hon totalvägrat sedan hon var en månad ungefär. Vagnen har gått bra, soffan med, ja i stort sätt överallt utom spjälsängen då hon bara skrikit så fort man kommit nära den. Övning ger färdighet, right!

Idag har vi inte gjort mycket, bara varit hemma. Badat Nellie, duschat mig, kollat på tv, lekt med Nellie, gett Nellie mat och bytat några blöjor. Haha. Som tur var kom mamma och hämtade oss kl 18.30 så vi kunde åka och storhandla. Så nu har jag handlat hem lite mat till veckan, måste skärpa mig med matlagning och min kost. Köpte ersättning som jag tänkte börja ge Nellie för att vänja av henne från amningen nu sakta men säkert.

Köpte en ny bordslampa som jag nu har på mitt middagsbord så man kan se vad man äter och så köpte jag lite leksaker till Nellie:
Obs, dålig bild.



Hon somnade på vägen hem och sov till 20.45 ungefär. När hon vaknade tänkte jag att jag skulle ge henne ersättning och att hon skulle somna i sin säng. Det gick inte som planerat och hon är fortfarande vaken, trött, mätt och kräker bara. Men hon kommer inte till ro så nu får jag försöka trötta ut henne för jag börjar bli sugen på att gå och lägga mig.
Så nu blir det lek med nya leksakerna.

Vi hörs imorgon, sov så gott!


Nu är det dags

Ikväll påbörjar vi sova-i-egen-säng övningen. Jag vill att Nellie ska kunna sova i sin spjälsäng nu så jag får sova själv i min säng plus att jag tror (hoppas) att hon kommer sova bättre och inte vakna av att jag rör på mig på nätterna. Jag lät henne somna vid bröstet, hon vaknade när jag la henne i sängen. Så jag tog upp henne, lät henne somna vid bröstet igen och försökte lägga ner henne ännu en gång men hon vaknade. Men efter någon sekund slöt hon ögonen och jag blev glad, men så "trillar" handen åt sidan och hon vaknar direkt. Jag tänker att jag minsann inte ska ge upp lätt idag då jag är ganska pigg och känner att jag orkar en kamp ikväll. Tar upp henne på nytt men går runt med henne, hon gnäller med slutna ögon, jag tar nappen och ger henne den. DET FUNGERADE, hon märkte ingen skillnad och somnade om direkt. Hon har inte tagit nappen på hur länge som helst men när hon är så här trött verkar det fungera. Jag la ner henne igen och hon sover där nu, i sin säng! Ska försöka hålla koll på tiderna hon vaknar ikväll.
Update imorgon.

Snart läggdags, först se slutet på "Stjärnkockarna".
Natti Natt


Nytt försök med bilder


Hav av leksaker och bebisar :)


Banjamin & Lando


Dem var trötta på slutet så Lando, Nellie och Ebba somnade


Sover gott


Chockad?


Nellie med sina stora ögon

Bilder från tidigare dagar som jag inte lagt upp...


Julia och Nellie sover efter en promenad i bärsele


Cassandra och Nellie på att gå, det dröjer nog ett bra tag till!

En video :)

 





Fullt ös medvetslös

kanske inte medvetslös men idag har vi ändå hunnit med en del känns det som.
Vi vaknade inte fören 7.30 idag, var väldigt sega och låg kvar i sängen ett tag sen blev det frukost till "Vakna med The Voice" och sen blev det bråttom, för vi skulle ta bussen 9.24 och vi hade inte ens bytt om. Så det var bara till att kasta på sig kläderna och iväg mot bussen. Kl 10 var det dags för träning, Mamma Jympa på Frikis med Danni. Man får ha med sig barnen så det passar ju utmärkt för mig som är ensamstående och inte alltid kan lämna Nellie till någon annan. Det var skönt att få röra på sig och träna med ledare till musiken. Nellie var lite smågnällig så tyvärr fick jag inte ta ut mig så mycket som jag velat (men det var också en bra ursäkt när man blev trött och behövde vila lite, haha!). Men det kommer vi absolut gå på igen, ska försöka ha det som rutin varje måndag innan mammaträffarna som vi brukar ha då. På onsdag ska vi även testa Mamma Yoga också på Friskis men på en annan anläggning, spännande.
 
Sen stack jag och Danni för att äta lunch på Café 2000, massor med god sallad och denna gången vågade jag även testa något nytt. Jag tar alltid samma annars, mix sallad med räkor, crabfish, majs, gurka, ost och rhodeisland-sås. Idag blev det mix sallad, kyckling, majs, gurka, tomat, oliver, jalapenos och vitlöksås! Jummy!

När vi ätit begav vi oss hem till Malin på mammaträff. Det vankades Singstar och räkmackor. Det var trevligt och mysigt, nu börjar barnen bli större så man kan göra annat än att hålla i dem ständigt. Nellie har börjat sitta själv och det känns så konstigt att titta på henne när hon sitter där helt själv utan stöd, hon känns så stor. Vart tog min lilla bebis vägen?

Vet inte om det bara är jag som har problem med bloggen? När jag ska lägga upp bilder står det bara: Gateway 504 Timeout eller något liknande, samma sak hände igår när jag skulle kommentera till några av er som läser min blogg? Hoppas det löser sig senare så lägger jag upp bilder då.

Later.


Mitt nya vrålåk

Nu säger vi farväl till "Waves-Ove" som gjort sitt, (dock inte varit till stor hjälp!)
och välkomnar "Siemens-Johnny-Depp" med öppna armar!

Tillåt mig att presentera Waves-Ove som suger.. ingenting alls i princip, låter som en hel jävla orkan, är klumpig och ville inte komma under vaken soffan eller tvbänken.
Alltså har han inte skänkt mycket glädje.




Och här har vi han, Siemens-Johnny-Depp, han är verkligen skicklig på sin grej och har massor av finesser. Han har reglerbar styrka på suget helt beroende på vad man själv vill ha, han har olika munstycken att välja på, han låter inte i närheten av så hemskt som Ove gjorde, han har svänghjul både fram och bak så han är alltid redo för en svängom, han kommer in i alla vrår och under alla möbler här hemma. Jag blev störtkär i honom så fort jag såg honom (förlåt Salem Al Fakir). Han gör städning till en fröjd! Jag visste att min städglädje fanns kvar om man bara fick rätt redskap till hands. Så nu kan jag dammsuga utan några problem! Han kostar normalt 2590:- men på Ica Maxi sålde dem honom för endast 990:-. Så jag kunde inte låta bli att slå till, se så fin han är!

Okej, Ove var kanske lite snyggare men man får ju ta kvalitet före kvantitet eller var är det man brukar säga? Hur som helst så är jag supernöjd!


Vad var det jag sa?

Nu har solen gått i moln, jag hann i alla fall se den och njuta av den inifrån min lägenhet..


Jag är kär

Har förälskat mig i Salem Al Fakir lite, först när han var med i blåsningen, han är liksom så charmigt bus-söt. Älskar hans vackra låt i Melodifestiveln (nog mest den jag är kär, haha)

I was aming for the sky
Ended up flat on the ground
But once again the sun is rising
I better keep on walking

 


Glömde en bild

Kom på att jag missat en av bilderna när jag la upp bilder på presenterna Nellie fick på dopet. Hon fick även en sån här:



Avgjutning för hand och fot som man kan göra hemma. Man får även med en ram och bokstäver skriva nanm eller vad man nu vill ha på ramen. Superfint tror jag det kan bli med lite tålamod och 1000 försök. Har ju gjort liknande på en mammaträff men detta är nog lite bättre så jag tänkte försöka mig på det senare idag. Spännande!

Idag ska vi till IKEA med min mamma, ska kolla om de har några mattor så jag kan byta ut de jag har i köket, kanske lite ljus, någon låda att samla Nellies leksaker i och så behöver jag någon växt då jag tagit död på i stort sett alla här hemma sedan Nellie föddes. Tidbrist?

Ha en skön dag i det underbara vädret, man får passa på att njuta innan det försvinner.


Hemma igen

Haft en riktigt härlig tjejkväll full av skratt, snack, dildos, glidmedel, vin (inte för min del då) och härlig känsla av flashbacks från mitt "förra" liv. Nellie var väldigt nyfiken och fast hon var mega trött skulle hon INTE sova. Hon somnade i alla fall till sist och då var klockan närmare 21. Hon hade då inte sovit något på flera timmar så hon var lite gnällig.
Det kändes lite underligt att sitta där med alla tjejer på en fest men med ett barn i famnen. Finn ett fel liksom. Mamma skulle passat henne men dem skulle bort så det var bara till att ta med henne och det gick bättre än väntat så det kommer bli fler gånger. Alla var väldigt glada och nyfikna på Nellie då endast en av dem fått glädjen att träffa henne innan. Så det blev en hel del bebismys och snack.

Jag beställde knip-kulor som tydligen gör hela knipjobbet åt en så man slipper tänka på det. Lät som en superbra uppfinning tyckte jag som oftast glömmer bort att knipa.

Nellie vaknade 2 gånger från 21 fram till 23.30 då vi alla tog taxi mot Stortorget där de flesta skulle ut och röja. Själv tog jag Nellie i bärselen och skötväskan över axlen och vandrade hemåt. Skönt med en promenad. Var hemma lite efter midnatt och Nellie sover än. Jag la henne i soffan i hopp om att få sova själv i sängen någon timme. Har dock inte kommit i säng än utan är pigg och vaken.

Typiskt mig så tog jag klart inga bilder på hela kvällen så jag har inget ögongodis att bjuda på tyvärr. Kanske lyckas kommer över någon bild ifall det var någon annan som tog.

Nu ska jag sova, försöka i alla fall.
Får väl spela på mobilen tills jag blir sömnig.
Godnatt!


Ikväll

Nu ska jag göra mig i ordning, ikväll blir det sexparty hemma hos Sandra med massa andra tjejer. Känns som det kommer bli en massa fnitter och snack. Nellies första sexparty, men det får dröja länge till nästa gång. Tur hon inte minns detta sen i framtiden, haha.

Min pappa är här och passar Nellie lite nu medans jag ska byta om och sminka mig lite. Hoppas ni får en trevlig kväll, jag kanske uppdaterar ikväll eller imorgon med lite bilder och så från ikväll. Missa inte inlägget nedan där jag skrivit om dopet och lagt upp bilder.

Ha det så bra, trevlig kväll!


Nellies dop

Den 28/2 kl 13.30 hade vi dop för Nellie,
hon döptes i St: Pauli Kyrka och efteråt bjöds det på dopkaffe i Hyllie IP.

Allt gick jättebra, dopakten var ganska lång om man frgar mig. Prästen berättade mycket om varför man döper och lite om lärjungarna och Jesus m.fl. Nellie var ganska trött så när prästen skulle ta vatten på hennes huvud såg det nästan ut som om hon skulle somna.

Faddrar blev min bror Martin, min syster Pernilla och Nellies pappas kompis Marcus.

Lägger upp de få bilder jag fått än så länge så kanske det kommer fler sen när jag får de bilderna som fotografen Pomle tog. Det filmades även men jag har inte fått tillgång till något mer än bilder som min pappa tog. Men här kommer dem.


Nellies 3 faddrar, marcus, pernilla & martin som håller henne.


Här har vi oss allihopa. Jag och nellies pappa till höger.


Nellie var trött och inte så glad, hehe


Tårtan som var enormt god


Nellie med sin farmor, farfar i bakgrunden


De lyssnar till min "vackra" stämma när jag inleder presentöppning


Presentöppningstime

Här kommer bilder på lite av det hon fick i present, har dock inte hunnit ta bild på allt, hon fick även massa kläder och en Nalle Puh service av hennes fina vän Julia + mamma Carro. Kan lägga upp bild på det sen också men lägger upp detta så länge.


Stor nalle, Gunghäst och en Giraff man drar efter sig


Stapelgubbe, Speldosa och "Drake" med brodering


Lite böcker, två med sånger och visor i. Disney boken fick hon av min kompis Sophie som hon hade haft när hon var liten och hon skrev en fin text på uppslags-sidan.


Den första boken gjorde jag till henne. De andra två är berättelser där Nellie själv står med i handlingen, även jag, mormor, pappa och moster finns med.


Pengar som ska sättas in på konto tills hon fyller 18


Halsband


Smycken (armbandet fick hon dock när hon föddes)


En scrapbook som redan var påbörjad


Ett exempel på hur det ser ut i boken, fint.

Tack till alla som medverkade på Nellies dop och tack för alla gåvorna!
En liten extra hälsning till min underbara farmor som inte kunde vara med,
men jag vet att hon tänkte på oss borta i Stockholm.
Tack till farfar, faster och Roffe för att ni åkte hela vägen hit!



3 timmar

Idag har jag varit utan Nellie i 3 timmar då hon har varit med sin pappa.
Helt underbart var det, från 17.20-20.20.

Har fått mersmak så jag kommer nog föreslå att han har henne en dag varannan helg från morgon till kväll så kan jag göra lite vad jag vill under dagen i alla fall. Hade varit skönt om det hade fungerat. Tror inte det skulle vara några större problem, lika bra att öva henne redan nu om hon ändå ska vara hos honom varannan helg sen och sova där när hon blir större. Hon måste ju lära känna honom och han henne!

Tror dock jag kommer sakna henne väldigt mycket när det blir mer än 3 timmar så vi får se hur länge jag klarar sen när det väl är dags att vara ifrån henne.

Ska berätta om dopet också, ska försöka hinna med det imorgon eller så. Orkar inte nu. Haft en lång dag och Nellie har varit väldigt kinkig, till och med hennes pappa fick en chock när han hämtade henne.
Han blev lite rädd och sa: Men vad är det med henne, så här brukar hon inte vara. Han har det egentligen väldigt bra, kan träffa henne när han vill och kan gå eller lämna över henne när det blir lite jobbigt men idag fick han prova på det ordentligt. Han hade dock glömt byta blöja så den lär vara överfull när jag bytar den tror jag. Men han överlevde i alla fall trots kinkigheten!

Trevlig kväll


RSS 2.0