Godkväll!

Nellie vill inte somna så jag sitter och hoppas hon ska bli trött snart, eller trött är hon nog egentligen men hon är helt uppe i varv så snart kanske hon blir utmattad och så får jag gå runt med henne lite.

Idag har vi varit och träffat 6 andra mammor, vi åt lite lunch på Mormors Bageri. Super gott och trevligt var det! Roligt att träffa andra mammor och bebisar igen, det var ett tag sedan sist då Nellie varit dålig som ni vet.

Imorgon är det bvc som gäller, läkarundersökning av Nellie. Hon fyller ju 6 månader imorgon dessutom!!! Får vi fira på något sätt! Sen ska jag inom jobb och planera vår spa-vinst och hämta ett paket som min kompis Elin har som är mitt. Vad kan finnas i det tro? Gissa om ni vill imorgon får ni se vad det är!

Nu ska jag återgå till Nellie, tror det behövs bytas blöja, det stinker!

Godnatt så hörs vi imorgon!
Kram


Kort uppdatering

Hejsan!

Har gått ett tag nu så jag tänkte bara dra lite kort info här, haha!

Nellie har varit sjuk i en vecka nu, vi har bott hos min mamma igen några dagar, jag har stått och sålt grejer på Loppis med min syster (har aldrig satt min fot på ett Loppis förr så det var spännande), har tagit det lugnt och myst med Nellie. Idag åkte vi dock in till Barnakuten (vårdc. är stängt på vardagar). Vi satt och väntade i 3 timmar, alla påpekade hur glad hon var och att hon inte verkade sjuk eller må dåligt. Läkaren sa samma sak men lyssnade på lungorna och sa att hon hörde att det var pipigt, sen kollade hon öronen och utbrister: "Oj här var det öroninflamation!".¨Så nu är det antibiotikakur och luftrörsvidgande medicin som gäller en vecka framåt. Stackaren!

Vi är fortfarande hos mamma, åker hem imorgon igen och på tisdag tänkte jag att vi skulle våga oss ut bland folk igen. Vill inte att Nellie ska bli sämre!

Igår var jag och Carro på en förfest och hade jävligt roligt, det var riktigt roligt och alla släppte loss och vi spelade lite ölspel och lite sånt. De skulle vidare till Etage sen men jag och Carro har ju en plikt som kallar hemma så det var bara att bege sig hemåt och ta hand om våra små älsklingar. Tack för en lyckad kväll!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, Nellie sover redan och tar plats i den lilla 90-sängen så jag får väl hitta ett hörn i fotänden att tränga in mig i. Sov så gott! :)


Filmklipp x 5

Här kommer 5 klipp jag glömt lägga upp:






Ljusa kvällar!

Klickan är 19.15 och det är väldigt ljust ute, samma sak igår när mamma gick vid 20. Det kändes som klockan var 17 eller något sånt. Innan idag var det regnigt och grått/mörkt. För någon timme sedan valde solen att titta fram och nu är det ljust, känns som jag vänt upp och ner på dygnet enbart för ljuset lurar mig.



Nellie har redan somnat för natten, förkyldningen tar på energin så klart.
Hon får välling på kvällarna nu när det är läggdags, det mättar mycket mer men hon sover inte mycket bättre. Förhoppningsvis beror det på förkyldningen så vi får hoppas det blir bättre när hon är frisk! Min lilla ängel!

Min hy i ansiktet, eller ja i stort sett på hela kroppen, blir bara sämre och sämre.. Vet inte vad det beror på egentligen. Jag äter ju inte godis och sånt mer så det borde ju bli bättre tycker man? Många säger att sömn är viktigt för att kroppen/hyn ska må bra. Där har vi kanske boven? Som mamma får man inte mycket sömn, inte ihållande i alla fall. Man har inte alltid tid eller ork att rengöra, smörja och sköta om sin hy så det är väl en  härlig blandad kompott tyvärr!

Idag har passade jag på att lägga en ansiktsmask. Trodde Nellie skulle gallskrika men när jag tittade på henne började hon skratta. Så ansiktsmasken var en hit. Lär bli fler sånna nu i framtiden, måste börja ta hand om mitt stackars ansikte nu i alla fall. Mina händer är torra som sandpapper och dem brukade vara så lena och mjuka. Lika så mina fötter. Det är inte roligt och jag börjar bli lite deppig på grund av det. Så vi får hoppas min kropp snart återhämtar sig. Hade inte skadat om håret också återgått till sitt normala jag! Men man ska väl inte hoppas på allt för mycket?!



Hon är glad trots sin jobbiga hosta, feber och snuviga näsa.
Hon är vår lilla solstråle!

Även om någon kommer hem och är sur, exempelvis när vi är hos mamma, försvinner allt när Nellie är där och alla blir på bra humör och hon får alla att ha roligt tillsammans. Det kan behövas ibland i en stor familj med mycket temprament.

Vi är så glada att du kom in i våra liv och vi älskar dig från djupet av våra hjärtan!
   


Slem & Snor

Har spenderat några dagar hemma hos min mamma igen, Nellie är som sagt sjuk (snorig, hostar, slem i luftrören, feber och hela köret). Vi har varit där sedan i lördags och vi kom hem på kvällen igår. Skönt att vara hemma men tomt på samma gång. Hos mamma kan jag få lite hjälp men det är lite mer stökigt med 5 "vuxna" och en bebis jämför med jag och en bebis. Frågan är om vi ska åka tillbaka dit idag igen eller om vi ska stanna här hemma i tomheten. Jag vet inte vilket jag känner för än så får fundera lite på det. Lånar mammas tvättmaskin då man aldrig får tid här.


Hostigt värre

Nellie liknar "Gollum" i "Sagan om Ringen" när hon hostar nu!
Kan nästan inte låta bli att fnissa lite,
men det är faktiskt synd om henne!

Som tur är verkar hon må som vanligt,
lite mer pipig kanske...


Lördag idag då...

Det känns inte som lördag.. Tråkigt väder och jag känner mig sjukt tråkig idag. Nellie är iväg med sin pappa som kom och hämtade henne för 30 minuter sedan ungefär. Hon är lite hostig och rasslig, hoppas det inte blir något långvarit.

Igår var vi som sagt och hjälpte Carro att flytta, till en början passade jag Nellie och Julia medan Carro & hennes mamma flyttade saker från gamla till nya fina lägenheten. Min pappa kom vid 12.45 och då kunde jag hjälpa till att packa ner mer saker, bära och packa upp. Det är roligt att flytta, skönt att få göra om allt från scratch liksom. Efter 7 timmars slit var vi rejält hungriga och både jag och Carro hade bara ätit vars 3 mackor på morgonen runt 8-9 tiden. Så vi åkte med hennes föräldrar till Vellinge och kl 20 fick vi våra efterlängtade pizzor som slank ner väldigt fort! Jag tog bussen hem kl 22. Jag blev lite irriterad på bussen på vägen hem, varför skriver jag i ett inlägg lite senare annars blir detta så långt att ingen orkar börja läsa. Haha! Nellie har vaknat var tredje timme som vanligt och vi gick upp 8.30 idag.

Bilder från min barnpassning igår:





Julia försöker ta leksaken Nellie leker med:



Och hon lyckas!

Nu slåss dem om en annan leksak:



Julia fick den...


Nellie tog den...


Julia tog tillbaka den!


Julia

----------------------------------------------------
Lika som bär?!

Rudolf Med Röda Mulen?                         Nellie?              



Nu ska jag ta ett bad som jag aldrig har tid med annars!
Sen ska jag föna håret utan att Nellie blir ledsen,
sen ska jag platta håret och sminka mig.
Ni antecknar va? (Intresseklubben)

Later!


BMI

För ca 3 veckor sedan räknade jag ut mitt BMI, Body Mass Index. Enligt den uträckningen var jag Överviktig och skulle gå ner 4 kilo. Idag gjorde jag samma uträckning efter vad min vikt visade förra veckan och jag är numer Normalviktig!
Kors i taket!

Synd att det är på väg mot grill-, glass- och njutningstider då.
Får se till att promenera mera helt enkelt.


Idag ska jag hjälpa Carro att flytta till nya lägenheten. Vi ska bära/köra kartonger, packa upp och packa ner mer saker från gamla lägenheten. Min pappa kommer dit för att underhålla Nellie så vi kan koncentrera oss på flyttandet. Nellie ligger och sover sin morgon-tupplur i vanlig ordning 2 timmar efter att vi gått upp. Jag borde väl göra mig redo att möta ljuset utanför lägenheten så vi kommer iväg i tid. Såg ut att vara trist väder när vi gick upp men molnen skingrar sig och solen tittar fram nu, härligt om vi får sol även denna fredag. Hoppas Hoppas!

Trevlig Helg!

:)


Hopp i säng

Mamma kom hit och tog Nellie en stund så jag fick dammsugat ordentligt, svabbat golven och dammat av då Nellies pappa var förkyld och inte kom idag. Nellie somnade 19.45 och jag kollade på "Vampire Diaries" och drack min smothie som jag gjort själv! Den blev över-förväntan-god! Tummen upp på det!

Nu ska jag väl krypa i säng, tänkte bjuda på lite bilder på Nellie, tagna innan hon somnade. Jag tycker hon börjar bli mer och mer ljus. (syns inte så bra här dock)
Framtida blondin maybe?








Mammaträffen

Idag träffades jag, Malin, Paula och Danni för en dag i solen. Malin kom lite senare då hon var på bvc innan. Vi köpte lunch och satte oss på en bänk i solen. Det blev pastasallad med kyckling, gröna oliver, majs och gurka för min del.









Efter vi ätit gick vi upp mot Hansagallerian. Paula gick hemåt, jag gick in till mamma som var och jobbade i en av sina butiker och gav Nellie mat, Malin gick för att leta skal till sin Iphone och Danni körde för att parkera sin bil i stan istället för Entré.

Sen möttes jag, Malin och Danni upp igen och köpte smarrig juice på Red Fellas som vi tog med oss ut och drack i solen på en bänk vid kanalen.

Det var där jag upptäckte Nellies första tand som stack upp. Vi hade suttit och pratat om det tidigare på dagen sen vips var den där som ett brev på posten! Lustigt!

Nellie tog dessutom nappen idag när vi kom hem!









Det går bra om man får göra det själv.
"Jag kan själv!!" kommer nog höras om och om igen från hennes mun.


No more Nellie-tandlös!

Nellie har här med fått sin första tand!

Lustigt för igår kväll tog jag hennes lilla tandborste och låtsas borstade tänderna på henne för att se hur hon reagerade. Det gick bra men jag tänkte: Äsch det dröjer säkert någon månad till innan hon får tänder. Tji fick jag!


Solen skiner även idag!

Denna veckan har verkligen bjudit på underbart väder!
Idag är det mammaträff som gäller, så jag håller på att göra mig i ordning, Nellie börjar bli trött och pipig. Ska bli skönt att komma ut i det fina vädret och äta lite lunch med de andra mammorna, tyvärr var det inte så många som kunde komma idag men det blir trevligt ändå så klart! Vi träffas ju varje vecka så ses snart ändå.

Efter mammaträffen ska Nellies pappa ha henne lite och då ska jag passa på att städa ordentlligt här hemma. Jag hann med en snabb dammsugning igår bara för Nellie är så rädd för dammsugaren. Hon sprattlar och hyperventilerar. Jag vet inte varför men hon börjar alltid andas/hyperventilera när hon blir irriterad eller arg.

Det ser inte ut att blåsa alls idag, hoppas det inte bara är som det ser ut!

Ha en fin dag!
Hörs senare :)


Bilder från idag


Nellie & Elin


Laxbagel till Elin (?) och Scones till mig


Min utsikt




























(mössan trillar ner hela tiden)



Soligt varmt och skön,
vi hade en mycket trevlig dag!


Nellies tittar på sin favorit


Som en kniv i bröstet....

det var länge sedan jag kände sån här smärta i hjärtat.
Hade nästan glömt hur det kändes...

När jag var gravid och flyttade ifrån Nellies pappa så pratade vi om boende och allt angående Nellies framtid. Han sa då att han tyckte det var bäst om hon bodde hos mig på vardagarna så hon hade ett fast hem och sen kunde han ha henne varannan helg. Tydligen var det inte vad han ville när jag frågade honom idag. Nu vill han ha henne varannan vecka... Jag förstår honom, det är klart att han vill ha sin dotter lika mycket som jag. Men jag blir bara så chockad då vi pratat om detta innan och jag trott det var så det skulle bli hela tiden. Att hon skulle få tryggheten i att bo hos mig och sen åka till pappa och ha roligt med honom minst varannan helg och på lov och någon dag i veckan också så klart. Så kommer det alltså inte bli...

Jag vet inte varför jag reagerar med sån smärta och sorg
men jag kan inte stoppa tårarna...

Hur tar man sig igenom varannan vecka livet?
Om där är någon som läser och har det så?


Mot Bo01

Vi ska straxt promenera till Bo01 för en fika/lunch med Elin. Nellie var gnällig så jag satte henne i bärselen medans jag packade ihop skötväska och plockade undan här hemma. Hon somnade som en stock så nu ligger hon i vagnen och sover.
Ska bara klä på mig sen går vi ut i det vackra vädret.









Ska ta bilder idag som kommer upp ikväll!
Önskar er alla en underbar dag :)


Hus till försäljning...

Min familj säljer hus, mamma och hennes man (dem är inte gifta).
 
Tänkte lägga upp länken för de som är intresserade av att titta på bilder (min farmor och farfar, faster till exempel) Ni andra får också titta så klart.

Ni klickar på länken nedanför texten och under bilden på huset finns en knapp där det står Bilder. Där trycker ni så får ni se bilder inifrån huset.
(Utsidan på huset är inte så kul...) 

http://www.hemnet.se/beskrivning/640646?r=3


Obs! Varning, inget för äckelmagade!

Om du sitter och äter eller om du är äckelmagad kanske du ska hoppa över detta inlägg, mest för din egen skull. Bajsvarning! 

Nellie verkar ha kommit på att det är mycket bättre att bajsa när man ligger naken på golvet än när man har blöja på sig. (I don't blame her) Det är andra dagen i rad nu! 

 Idag lade jag henne ner för att lufta rumpan medans jag skulle klä på mig när jag vänder mig om ler hon mot mig och jag ser bajs över hela handduken. Kastade in henne i duschen och handduken efter. Igår var det dock värre!

Jag la henne på rygg på golvet samma visa som idag, när jag tittade på henne efter att det varit tyst en stund ser jag att hon vänt sig till mage (det var ett tag sedan hon gjorde det sist) jag gick fram till henne och ser att hon har bajsat ner sig totalt, inte kul. Jag sprang för att hämta papper och när jag kommer tillbaka har hon vänt tillbaka på rygg. När jag torkat bort allt så bajsar hon igen, torkar bort det på nytt bort det och hon tar nya tag. Sen sprang jag till duschen med henne på armen.
Min lilla bajsunge!


Gosedjuren: Kiss & Bajs

http://www.gnetagalten.se/images/00036/0/gosedjuren-kiss-bajs-0001.jpg


En vacker dag

Godkväll!
Idag vaknade vi kl 8 ungefär, det var då vi gick upp i alla fall. Nellie sov en del i min säng inatt och hon sover inte alls lika bra då som hon gör när hon får sova i sin egen säng. Det är jag som är lat och inte orkar hålla mig vaken om jag ammar henne.
Så inatt får jag skärpa mig helt enkelt.

Kl 11.45 gick vi hemifrån, skulle vara på Öppna förskolan kl 13 så vi var ute lite tidigt. Nellie var trött och behövde sova, vädret var underbart så jag tänkte att jag kunde passa på att njuta lite i solen. Jag gick längst kanalen, när Nellie somnat i vagnen satte jag mig på en bänk och tittade på människorna som var ute i solen. Det är så roligt att titta på folk (man hoppas ju ingen kollar på en själv men det gör dem säkerligen). Det finns så många olika sorters människor. Det kom en tjej gående med telefonen till örat, hon grät, tårarna rann ner för hennes kinder. Been there done that, tänkte jag. Förmodligen var hon ledsen på grund av kärlek. Man kunde liksom se det på henne. Hade det varit någon som dött eller så hade hon nog inte fortsatt gå och hon hade nog inte heller gråtit som hon gjorde (hoppas inte det var något allvarligt i alla fall).

Det kom två medelålders businessmän i kostym. Efter dem kom ytterligare två, de tillhörde nog samma företag som männen framför. Det kom ytterligare två, fast dessa var äldre grått hår, 60+ förmodar jag, de gick dock tillsammans med en kvinnlig kollega. Undrar varför hon inte gick med dem i hennes ålder? Varför var där bara en kvinna, mansdominerat företag förmodligen.

Det sprang förbi en tjej som var ute på joggingrunda, hon hade hörlurar i öronen och sjöng högt till musiken hon lyssnade på. Det hade jag aldrig vågat. Jag tänker alltid mycket när jag sitter själv i solen och tittar på människor, sprider ett lugn inom mig.

Lite bilder från idag kanske...
Knopparna på träden börjar slå ut, vackert!

 




På Öppna förskolan blev det lek och sång, Nellie åt gröt och när det var slut gick några mammor till Mormors Bageri, jag skulle på Babysim så fick hoppa över det. Men jag och Carro sprang inom Netto och jag handlade hem lite smått och gott då kylen nästan ekade. Sen promenerade jag mot simhallen vid MAS.

Babysimmet gick bra, det var bara jag & Nellie där idag så vi hade hela bassängen för oss själva. Av någon konstig anledning får jag alltid huvudvärk efter vi varit där, så ikväll blir det nog läggdags tidigt. Först ska jag se "Dating in the dark" på Kanal 5. Nellie är trött så hon kommer nog somna vid 20 idag.

Här kommer lite bilder på min sötnos från idag.


Det finns mycket att titta på när man åker vagnen.


Om man får sitta upp är det oftast kul att åka vagn.


Hej hej!


Så här kan man somna om man heter Nellie!


Hon vaknade och blev lite sur när jag satte henne bakåt.


Men somnade om igen...

Nu ska jag ta Nellie hon börjar bli rastlös.

Kanske skriver igen lite senare.

Trevlig kväll!


Ljuvliga vår

Idag har det varit fantastiskt fint väder, lite kallt när det blåste vid havet men varmt i solen och där det var lä. Riktigt skönt har det varit. Jag och Nellie var hos Elin idag som sagt, vi snacka massor och hade trevligt. Skönt att prata med Elin, vi diskuterade mycket om livet. Vi tog också en promenad ner till havet och Nellie fick gunga lite på vägen. Det är så underbart nu när det är vår, fåglarna sjunger och solen lyser. Längtar till knopparna på träden slår ut och sprider grön vacker färg på alla träden!


Nellie & Elin leker med pennan


Nellie är glad


Nellie i gungan


Gungeligung


Wiiie!


Efter vi varit hos Elin gick vi hem till Carro och Julia en stund, blev bjuden på pasta och köttfärsås. Vi snackade lite och sen tog vi bussen hemåt. Nellie somnade på bussen men vaknade när vi kom hem så klart. Hon somnade om och har sovit i en timme nu.

Jag är trött så jag ska också sova snart.
Imorgon blir det Öppna förskolan!
Sov sött!


Days of our lives..

I stort sett inget gör en förvånad i tvserien "Våra bästa år".
Marlena har varit besatt av en demon, hon är hjärntvättad, Sami har gjort det ena och det andra, dem var fast på någon konstig "ö" ett tag, alla ljuger för alla och dem bytar partners hej vilt. Men... När man till och med får höra vad djuren tänker,
då blir jag lite chockad faktiskt!

Hur länge har den serien funnit egentligen, mer än 30 år va? haha!
Missar man den i något år har det ändå inte hänt så värst mycket, dem står fortfarande i samma rum och tänker på samma saker i princip. Komiskt sjuk serie det där!


Väldigt intressant...

tycker i alla fall Nellie att det är. Hon slänger allt på golvet och tittar på det, efter en stund brukar jag bli trött på att plocka upp sakerna hela tiden så jag ger henne en ny leksak istället som finns nära till hands och då kan det se ut så här efter en stund:



Hon håller leksaken över kanten, tittar på den sen öppnar hon handen och tittar sen ner mot golvet och blänger på den.



Sen blir hon så här glad!

Kl 12 ska vi vara hos min kompis Elin, Nellie är trött och behöver sova nu sen ska jag göra vid mig och ta bussen till henne.

Vi hörs lite senare :)
Ha en fantastiskt dag i det vackra vädret, njut!


Inbyggd klocka?

21-00
00-03
03-06

Nellie har vaknat exakt var tredje timme inatt, nästan på minuten.
02.58 var det en gång dock.

Att sova tre timmar i sträck gör att man kommer in i djupsömn för jag drömmer extremt mycket nu för tiden, förr han jag aldrig sova tillräckligt länge för att kunna drömma. Men jag drömmer flera olika drömmar per natt nu, oftast är dem utflippade.

Inatt drömde jag bland annat att vi skulle göra en present till min styvpappas mamma, vi skulle gjuta av våra händer genom att först göra handavtryck i ett gigantiskt deggolv och sen hälla i gummi som skulle stelna. (Min ena syster Rebecca är lite "korkad" vi brukar skoja med henne hemma och hon sprider mycket glädje vid middagsbordet, haha.) Hur som helst så var det hennes tur att avgjuta sina händer, jag gick iväg en stund och när jag kom tillbaka låg hela hon i degen istället för bara handen.

Resultatet av hennes avgjutning blev:


Betty Spagetti, en dockserie som mina småsystrar lekte med när dem var små.
Jag tyckte det var jättelikt Rebecca (vilket det inte är, ALLS).
Hon fick orange hår med hjärtformade klämmor lite här och var. Vi blev mycket nöjda.
Tyvärr hann jag vakna innan vi gav presenterna till Britt.
(bild lånad av: http://farm4.static.flickr.com/3060/2439222244_3604ca362b.jpg?v=0)

Undrar verkligen var drömmarna kommer från ibland,
jag har varken sett eller tänkt på någon Betty Spagetti på flera år?


Sunday

Idag vaknade Nellie runt 7.30, mamma kom och hämtade oss vid 10 hemma hos Carro och vi gick en promenad för att se hur det går med deras nya hus som håller på att byggas. Sen handlade vi på Ica på vägen hem till henne. Nellie somnade kl 12 och vaknade inte fören kl 15. Alla var chockade över hur länge hon sov, vanligtvis sover hon max 1 timme i stäck på dagarna! Vi åt lax och potatis och min lillasyster körde hem oss vid 19. Nellie somnade när vi kom innanför dörren, vaknade efter en stund men somnade om efter att jag bytt till pyjamas och gett henne lite mat.

Jag har funderat på att bygga på min tatuering.
Har bara texten i mitten normalt,
vad tycker ni?

(fast lite snyggare och bättre så klart, jag kladdade bara med eyelinern)



En bild från vår promenad iförrgår (dålig kvalité dock)



Läggdags snart kanske?
Tror nog det.


Helgen

Idag är det lördag, känns som söndag och helgen har sprungit förbi väldigt snabbt. Kom hem till Carro i förrgår efter en fika med Hanna uppe i stan. Jag och Carro gick till Ica för att handla chocklad att doppa jordgubbar i, sen gick vi ut i ödemarken för att kolla på utemöbler hos några vänner. Vi kommer dit och efter några minuter börjar regnet dugga. Vi har en bra bit hem så jag föreslår att vi går innan det börjar ösa. De andra tror det kommer bli uppehåll men jag får min vilja igenom och när vi gått i 5 minuter öser regnet ner. Men vi går vidare och kommer hem, frusna, blöta och ifrågasätter varför vi tvunget skulle gå dit där och varför det skulle börja regna.

Men man får ju ta tillfället i akt så vi gjorde varm chocklad och värmde oss i soffan. Sen blev det chockladdoppade jordgubbar, mumsens!!!

Igår gick vi en låååång promenad på 2 timmar till Limhamn för att handla lite på Willys. På vägen hem hade jag Nellie i bärselen så jag var ganska trött i ryggen när vi kom hem men var väldigt nöjd för att vi gått en så lång promenad.

Idag kom Nellies pappa och hämtade henne vid 10.30. Jag och Carro började packa ner hennes saker i kartonger, hon ska snart flytta nerför gatan till en större lägenhet. Spännande tycker jag! Nellie kom tillbaka igen vid 16.30 så idag blev det 6 timmar utan min lilla ängel. Vi promenerade till Ica för att panta flaskor och så tillbaka hem till Carro igen. Jag är helt varm om kinderna för det var så kallt i vinden idag. Nu ska vi göra mat, kyckling blir det idag. Sen ska vi väl bänka oss i soffan och se på någon film kanske.

Trevlig kväll och hoppas ni har/har haft en bra helg!
Kram


Ursäkta röran...

Min blogg är under konstruktion,
försöker hitta en ny design men det är inte så lätt.
Så utseendet kan komma att variera ett tag tills jag hittat rätt.

:)


Utvecklingsfas?

Godmorgon/Godmiddag eller vad man säger.

Nellie vill inte äta idag riktigt...
Hon vaknade vid 5 imorse och drack då 90 ml ersättning sen la jag henne i sin säng, hon vaknade sen 8.30 och jag var chockad att klockan var så mycket! Runt 9-9.30 gjorde jag mackor till mig och gröt till henne som hon älskar. Men hon bet ihop hela munnen och ville inte alls ha någon mat. Kl 10 la jag henne till bröstet men hon bara vände bort huvudet och var totalt ointresserad.
Först nu 10.40 vill hon äta.

Hon som brukar äta med 1-3 timmar mellan varven.
Utvecklingfas?

Tur hon har att ta av min lilla tjockis, hihi.


Oj då!

det har gått 5 dagar sedan jag skrev sist, känns som jag skrev i förrgår?
konstigt..

Dagarna springer iväg, jag kom hem i måndags efter att vi spenderat nästan en vecka hos min mamma. På måndagen var vi även på påskmiddag hos min styvpappas mamma. Trist att det är lika dan mat både jul, påsk och.. midsommar? Änyway så är det trevligt med traditioner och att träffa släkt och familj. Efter middagen körde min mamma hem oss och det kändes lite konstigt att komma hem, blandade känslor. Skönt men tomt liksom...









Igår.. Minns inte vad vi gjorde igår...
Jo!! HAHA!
Vi var ju på öppna förskolan med Carro & Julia. Carros kompis Elin kom dit också med sin Vincent, efter det åt vi lite lunch och sen gick jag och Nellie iväg till babysim. Denna gången gick inte så bra som det brukar, Nellie tyckte det var obehagligt att flyta på rygg och hon fick kallsup när vi skulle dyka. Hoppas hon inte blir rädd för vatten!



Idag kom min pappa och Marika hit med frukost, supergott och trevligt! Pappa hade även med ett påskägg till mig, som inte äter godis! Än så länge har jag faktiskt inte tagit en enda bit, har öppnat ägget och kollat men var inte sugen så tyckte det var onödigt att ta en bit då. Blir jag sugen så kanske jag syndar eller så klarar jag hålla mig ifrån det. Blir faktiskt lite mer peppad att testa om jag klarar motstå frästelsen. Spännande!

Sen gick vi för att träffa min kompis Macan, vi gick en sväng sen fikade vi på Espresso House och snackade om allt från himmel till jord.
Efter vi fikat klart så blir jag inbjuden till grillkväll hos Emma med några vänner så jag & Nellie vandrade dit och kom hem vid 21. Nellie började bli trött men hon var glad ändå och charmade alla. Emma bort tillsammans med två killar och en tjej. Emma älskar barn och försökte övertala killarna om att dem kunde ha en liten bebis där hemma.
Max och Rasmus sa lite skämtsamt:
"Inga jävla barn, vi ska inte ha barn det står i hyreskontraktet
och gör det inte det ska jag ändra det!"
Efter ca 1 timme med Nellie blev dem charmade och satt och gullade med henne!
Så kanske Emma kan få sin vilja igenom, om inte annat kan dem ju låna Nellie ibland!
(finns både video och film som jag får lägga in senare för dem är i Emmas mobil)

Nellie sover nu som en stock och jag är mätt och nöjd efter god mat och en ljuvlig dag i soliga Malmö. Jag kollar på "Efterlyst" och sen ska jag krypa i säng. Ska möta Hanna kl 11.30 imorgon och sen ska jag hem till Carro.
Sov gott och hoppas ni får en bra dag imorgon!


Tjohej!

Några dagar har nu passerat utan ett livstecken från mig,
jag lever och har det bra!

Nellie och jag har spenderat dessa dagar hos min mamma för att Nellie skulle känna sig trygg och hemma här då jag skulle ut igår och min mamma skulle passa min prinsessa. Vi har mest tagit det lugnt, umgåtts med småsyskonen och ätit gott.

Igår blev det fest hos Carro och sen gick vi till Etagé, mycket trevlig kväll och det var skönt att koppla bort bebistankarna för en kväll. Även om de smög sig på en och annan gång under kvällen. Jag sov även hos Carro så det var första kvällen och natten utan Nellie. Det gick över förväntan så det känns skönt att allt fungerat så bra.

Idag har jag hjälpa familjen att rensa i trädgården (vi har renoverat huset i år nu så det har hamnat en hel del bråte här och var). Det är inte riktigt det man ser fram emot att göra efter man varit ute och festat och sovit 4 timmar men jag bet ihop och såg det som ett tillfälle att förbränna lite kalorier. Kändes som ett riktigt tungt träningspass! Vi fyllde ett helt släp med gamla tegelstenar, betongplattor, grus och en tung gammal grind m.m.

Har fortfarande inte ätit godis på ca 1,5 månad.
(om man bortser från 3 Ballerina Kladdkaka som pappa hade med sig när han kom på besök, oops)

Nellie har även gjort lite framsteg idag, hon har vänt sig från rygg till mage för första gången! Nu gör hon det hela tiden och verkar väldgt lycklig för att hon nu kan vända sig som hon vill fram och tillbaka. Skulle dock inte förvåna mig om hon slutar med det och inte gör det mer på jättelänge men det återstår att se helt enkelt. Har fått vändningar på film men då har hon legat och luftat utan blöja och byxor så vill inte lägga upp det här men ska försöka filma när hon har mer kläder på sen.

Där var mina dagar i en kort sammanfattning nu ska jag göra Nellie redo för sängen och sen ska jag förhoppningsvis få njuta av lite tid helt för mig själv då de andra i familjen är på kalas. Imorgon är det rensning i trädgården igen som gäller.

Trevlig fredagkväll!
Kram


RSS 2.0